HTML

A Csupacsoda Óvoda története....

Friss topikok

Címkék

Mert semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik...

2014.06.25. 14:45 Csupacsoda Óvoda

Kedves Olvasók!

Hosszú idő telt el az utolsó bejegyzés óta... de mennyi minden történt!

Teljesen megújult az ovi épülete, sok-sok ember több hónapos munkájának gyümölcsét élvezhetik a gyermekek szeptembertől... Ahogy napról napra egyre inkább átalakult ez a villaépület ovivá, a felújítási munkálatokat végző szakikat is magával ragadta az "ovi hangulat", így jó néhány ovis történetet végighallgathattunk... Voltak aranyos, kedves történetek, de hallhattunk szép számmal, az oviban szerezett sérelmekről is, amit akár 40-50 év múlva is "fájó" emlékként hordoz magában az ember. Megdöbbentő, hogy milyen hatalmas szerepe van, az ember egész életére kihat az óvodai nevelés, az óvodában szerzett tapasztalatok, élmények, a fegyelmezési eszközök kiválasztása, a negatív és pozitív megerősítés és a PEDAGÓGUS. Elszomorító... de legfőképpen elgondolkodtató.....

Nagy tervekkel indítottuk el a Csupacsoda Óvodát, és nem győzzük hangsúlyozni, hogy a cél mindig az, hogy boldog, önmagát és a környezetét szerető, harmonikusan fejlődő, a világra nyitott és igazi gyermekek lehessen a hozzánk járó kis csodák! 

Visszakanyarodva a teendőkhöz, még csinosítgatjuk a csoportszobákat, az udvaron befejezzük a füvesítést és utána megnyitjuk a Csupacsoda kapuit a gyermekek előtt, amin keresztül beléphetnek a játék és mese birodalmába.. :) Jajjj, de várjuk már!!

Kis csapatunk tagjai izgatottan várják az újabb és újabb érdeklődőket, akiket a honlapon lévő hírlevélre való feliratkozás után, emailben fogunk értesíteni a nyílt napokról, amikor megismerkedhettek velünk, a Csupacsoda csapatával és végre együtt játszhatunk!

Üdv: Csupacsoda Csapata :)

<a href="http://www.csupacsoda.eu">csupacsoda ovoda</a>

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csupacsodaovi.blog.hu/api/trackback/id/tr656411093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása