HTML

Éééés megnyitja kapuit a Csupacsoda Óvoda!!

2014.08.01. 15:00 Csupacsoda Óvoda

face_logo.jpgKedves leendő Királylányok és Királyfik!

Szeretettel meghívunk titeket AUGUSZTUS 9-én (szombaton) 15-17 óráig a Csupacsoda Óvodába, ahol végre megismerhetjük egymást!!! Mi már nagyon várjuk ezt a pillanatot!!

Az óvodai séta első helyszíne az udvar, ahol megismerkedhettek az óvó nénikkel, és a Csupacsoda csapatával. Lesz egy kis csipegetni való, egy kis szomjoltó! Ha mindenki felfedezte az udvart, akkor együtt körbe sétálunk az ovi épületében, a Csupacsoda kastélyban, és megmutatjuk a kis rejtett zugokat, titkos átjárókat, és a hatalmas játékbirodalmat! Megpróbálunk minden kérdésre válaszolni, de természetesen a nyílt nap után is szívesen állunk a rendelkezésetekre, hogy megbeszéljük a továbbiakat. 

Kérjük a kedves szülőket, hogy részvételüket jelezzék bármely elérhetőségünkön, hogy tudjunk a létszámmal kalkulálni!

csupacsodaovi@gmail.com

06-20-329-40-50 (Polcz-Csiszár Katalin)

akár a Facebookon is üzenetben!!

Várunk mindenkit szeretettel, izgatottan készülünk a találkozásra!!

Szép hetet kívánunk!

A Csupacsoda csapata :)

www.csupacsoda.eu 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Ess eső, ess....

2014.07.08. 20:05 Csupacsoda Óvoda

photo6_1404842714.jpg_2592x1936

Kedves Gyerekek!

Kész a játszó udvar! Már csak locsolás, locsolás, locsolás és hamarosan gyönyörű gyepen játszhatunk együtt.

Fű elvetve, a kis csemetefáink elültetve, a vár áll, a teraszos kisház úton az ovi felé, az öntöző rendszer élesítve. Azt csiripelték az udvarban megpihenő madárkák, hogy már nagyon várják a gyerekeket és a vidám gyermekzsivajt!

 

Mi is!  Kacsintás

 

<a href="http://www.csupacsoda.eu">csupacsoda ovoda</a>

Szólj hozzá!

Meghívást kaptunk a WEKERLEI ÖNKÉNTESEK ünnepére!!

2014.07.08. 19:36 Csupacsoda Óvoda

photo2_1404840566.jpg_1936x2592

Meghívást kaptunk a WEKERLEI ÖNKÉNTESEK ünnepére, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Miénk volt az ovis korosztály, hajtogattunk, színeztünk, ügyesítettük a kis szorgos kezecskéket és közben kedves óvodás történeteket hallgattunk a gyermekektől. A Csupacsoda pedagógusaival tettük színesebbé az estét, az önkéntes családok gyermekei számára. Reméljük jövőre is találkozunk veletek!

Köszönjük a meghívást!

A Csupacsoda csapata

<a href="http://www.csupacsoda.eu">csupacsoda ovoda</a>

Szólj hozzá!

Mert semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik...

2014.06.25. 14:45 Csupacsoda Óvoda

Kedves Olvasók!

Hosszú idő telt el az utolsó bejegyzés óta... de mennyi minden történt!

Teljesen megújult az ovi épülete, sok-sok ember több hónapos munkájának gyümölcsét élvezhetik a gyermekek szeptembertől... Ahogy napról napra egyre inkább átalakult ez a villaépület ovivá, a felújítási munkálatokat végző szakikat is magával ragadta az "ovi hangulat", így jó néhány ovis történetet végighallgathattunk... Voltak aranyos, kedves történetek, de hallhattunk szép számmal, az oviban szerezett sérelmekről is, amit akár 40-50 év múlva is "fájó" emlékként hordoz magában az ember. Megdöbbentő, hogy milyen hatalmas szerepe van, az ember egész életére kihat az óvodai nevelés, az óvodában szerzett tapasztalatok, élmények, a fegyelmezési eszközök kiválasztása, a negatív és pozitív megerősítés és a PEDAGÓGUS. Elszomorító... de legfőképpen elgondolkodtató.....

Nagy tervekkel indítottuk el a Csupacsoda Óvodát, és nem győzzük hangsúlyozni, hogy a cél mindig az, hogy boldog, önmagát és a környezetét szerető, harmonikusan fejlődő, a világra nyitott és igazi gyermekek lehessen a hozzánk járó kis csodák! 

Visszakanyarodva a teendőkhöz, még csinosítgatjuk a csoportszobákat, az udvaron befejezzük a füvesítést és utána megnyitjuk a Csupacsoda kapuit a gyermekek előtt, amin keresztül beléphetnek a játék és mese birodalmába.. :) Jajjj, de várjuk már!!

Kis csapatunk tagjai izgatottan várják az újabb és újabb érdeklődőket, akiket a honlapon lévő hírlevélre való feliratkozás után, emailben fogunk értesíteni a nyílt napokról, amikor megismerkedhettek velünk, a Csupacsoda csapatával és végre együtt játszhatunk!

Üdv: Csupacsoda Csapata :)

<a href="http://www.csupacsoda.eu">csupacsoda ovoda</a>

 

Szólj hozzá!

Az épület kiválasztása...

2014.04.24. 15:27 Csupacsoda Óvoda

img_2759_1398345498.JPG_1936x2592

És akkor eldöntöttük, hogy megcsináljuk az ovit, a Csupacsoda Óvodát!

De hol??? És milyet??

A dél-pesti kerületekben keresgélve minden ingatlant megnéztünk. Egyiknél sem éreztük azt, hogy ez a mi óvodánk... de egy napon rátaláltunk erre a XX. kerület szívében lévő villaépületre, első látásra beleszerettünk! Tágas terek, nagy ablakok, az előkertben bokrok, az épület mögött hatalmas kert magas fákkal, fedett terasz, igazi ovi épület! A tulajdonosnak vázoltuk, hogy mire is szeretnénk használni a házat! természetesen Ő is tudta, hogy ez, az épület teljes átalakításával és felújításával fog járni.... BELEEGYEZETT!!!

Íme az ovi bejárata.... :) (további képek az átalakításról a következő bejegyzésekben )

üdv: a Csupacsoda csapata

<a href="http://www.csupacsoda.eu">csupacsoda ovoda</a> 

Szólj hozzá!

A kezdetek kezdete...

2014.04.24. 14:23 Csupacsoda Óvoda

Egy megálmodott óvoda születésének lehettek szemtanúi, mely évekkel ezelőtt fogant meg gondolatainkban. Kis csapatunk tapasztalt pedagógusokból, gyógypedagógusokból áll, akikkel az elmúlt évek során folyamatos munkakapcsolatban voltunk. Mindenki hozta a saját munkája során szerzett jó és rossz élményeit, tapasztalatait, és a rengeteg ötletet, hogy milyen lehetne az a bizonyos 'csodaovi'. Ahova mosolyogva érkeznek a gyermekek reggel, ahol napközben minden a gyermekekről szól, ahol nem az a siker mércéje, hogy hány külön órán vett részt aznap, hanem hogy milyen kreatív ötletei voltak az építőkockázás közben, vagy mit gyúrt az agyagból.... és még sorolhatnám..., fogom is egy következő bejegyzésben!! :)

Szeretnénk meghívni titeket, kísérjetek el minket ezen az úton, ahol az álomból szeptemberre valóság lesz!!!

 

Üdv: a Csupacsoda csapata :)

<a href="http://www.csupacsoda.eu">csupacsoda ovoda</a>

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása